Welkom op de website van Lumière Cinema Maastricht

 • Maps To The Stars

  Regisseur David Cronenberg en een keur aan sterren nemen Hollywood op de hak in deze satire over een disfunctionele familie, wraak en überverwende filmsterren.

  Meer informatie

 • Harmony Lessons

  Magisch-realistische wraakthriller over uitsluiting, vernedering en intimidatie op een middelbare school te midden van de Kazachse steppen.

  Meer informatie

 • Return to the Cinema

  Eerste in een serie filmavonden i.s.m. Jan van Eyck-academie, met als doel om de kunstenaarsfilm ook buiten musea en galerieën te vertonen. Dit keer staan twee films van Erik van Lieshout centraal.

  Meer informatie

 • Magic In The Moonlight

  Woody Allen’s nieuwe komedie speelt zich af aan de Franse Rivièra in de jaren '20. We volgen een meester-illusionist die probeert een charmante jongedame te ontmaskeren die beweert een spiritueel medium te zijn.

  Meer informatie

 • Eastern Boys

  Overrompelende Franse film over een welgestelde vijftiger die vaderlijke gevoelens krijgt voor een illegale jongen die hij betaalt voor seks. Filmkrant: ‘Een film vol verrassingen’.

  Meer informatie

 • The Homesman

  Avontuurlijke film waarin een vrome vrouw en een norse rouwdouwer opgezadeld worden met de taak om drie krankzinnige vrouwen te begeleiden op een barre trektocht door de prairie. Met o.a. Tommy Lee Jones.

  Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte
Ik ontvang graag per e-mail
 

matinee-seizoen weer begonnen

Het matinee-seizoen is weer begonnen! Dat wil zeggen dat we behalve ´s avonds vanaf nu ook weer films vertonen op de woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddagen. 

Op woensdag en zondag zijn we geopend vanaf 13.30, de andere dagen om 15.30.

Verrassingfilm verplaatst naar Bureau Europa

De verrassingsfilm die aanvankelijk gepland stond voor vertoning in het Frontenpark a.s. zaterdag, verhuist naar binnen. Opnieuw is de weersverwachting niet best, waardoor we er voor hebben gekozen om uit te wijken naar de tentoonstellingsruimte van Bureau Europa (in de Timmerfabriek)

De film begint nog steeds om 21.00 en kaarten á € 5 euro kunnen online of op de avond zelf worden gekocht. De titel van de opmerkelijke film die vertoond gaat worden houden we nog even geheim.