Welkom op de website van Lumière Cinema Maastricht

 • Ruth And Alex

  Komisch drama met Morgan Freeman en Diane Keaton als een gepensioneerd koppel die na veertig jaar noodgedwongen moeten uitkijken naar een nieuw apartement.

  Meer informatie

 • La Tete Haute

  Ontroerend sociaal drama over de moeizame jeugd van Malony, een onhandelbare jongen die al op jonge leeftijd een rondgang maakt langs rechtbanken,

  Meer informatie

 • Nature 3D

  De eerste 3D natuurfilm van de makers van BBC EARTH trakteert de kijker op een onvergetelijke kennismaking met het veelzijdige dierenleven op het Afrikaanse continent.

  Meer informatie

 • Journal D Une Femme De Chambre

  Na in dienst te zijn getreden bij een deftige familie op het Franse platteland, wordt een kamermeisje geconfronteerd met een dominante vrouw des huizes en haar echtgenoot, die een oogje op zijn nieuwe werknemer heeft laten vallen.

  Meer informatie

 • Prins

  Nederlandse coming-of-age film over de zeventienjarige Ayoub, een jongen uit de grote stad die moet kiezen tussen de liefde of de criminaliteit.

  Meer informatie

 • Papa Ou Maman

  Franse komedie die een originele draai geeft aan het geruzie om de kinderen tijdens een bittere echtscheiding.

  Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte
Ik ontvang graag per e-mail
 

AIRCO @ LUMIERE

Vanaf vandaag kun je bij Lumière gegarandeerd verkoeling zoeken, want de kleine en de rode zaal gaan een weekje dicht. De vier andere zalen zijn heerlijk op temperatuur (wel airco, maar niet té koud dus).


Een aantal voorstellingen komt hierdoor wel te vervallen, dus check zeker het gewijzigde programma.

Tour de France - actie!

Om te vieren dat deze week het startschot wordt gegeven van de 102e Tour de France, kunnen bezoekers deze week met korting naar de film VENTOUX. Kaartjes voor alle voorstellingen van de film kosten in de periode 2 t/m 8 juli slechts € 5,-. 

Kijk hier voor een overzicht van de tijden