Welkom op de website van Lumière Cinema Maastricht

 • Magic In The Moonlight

  Woody Allen’s nieuwe komedie speelt zich af aan de Franse Rivièra in de jaren '20. We volgen een meester-illusionist die probeert een charmante jongedame te ontmaskeren die beweert een spiritueel medium te zijn.

  Meer informatie

 • Club Sandwich

  Liefdevol portret dat schetst hoe een moeder worstelt met het loslaten van haar kind. Als haar zoon tijdens een gemeenschappelijke vakantie voor het eerst verliefd wordt, zet dat de verhoudingen op scherp.

  Meer informatie

 • The Homesman

  Avontuurlijke film waarin een vrome vrouw en een norse rouwdouwer opgezadeld worden met de taak om drie krankzinnige vrouwen te begeleiden op een barre trektocht door de prairie. Met o.a. Tommy Lee Jones.

  Meer informatie

 • Eastern Boys

  Overrompelende Franse film over een welgestelde vijftiger die vaderlijke gevoelens krijgt voor een illegale jongen die hij betaalt voor seks. Filmkrant: ‘Een film vol verrassingen’.

  Meer informatie

 • Jimmys Hall

  Ken Loach’s nieuwste film vertelt het verhaal van de Ierse Jimmy Gralton, die in 1933 werd gedeporteerd vanwege de oprichting van een cultureel centrum voor het gewone volk om te lezen, debatteren, zingen en dansen.

  Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte
Ik ontvang graag per e-mail
 

Verrassingfilm verplaatst naar Bureau Europa

De verrassingsfilm die aanvankelijk gepland stond voor vertoning in het Frontenpark a.s. zaterdag, verhuist naar binnen. Opnieuw is de weersverwachting niet best, waardoor we er voor hebben gekozen om uit te wijken naar de tentoonstellingsruimte van Bureau Europa (in de Timmerfabriek)

De film begint nog steeds om 21.00 en kaarten á € 5 euro kunnen online of op de avond zelf worden gekocht. De titel van de opmerkelijke film die vertoond gaat worden houden we nog even geheim.

 

De pers over Boyhood

★★★★★  "Een meesterwerk van magnifieke schoonheid" - de Volkskrant
★★★★★ "Fabelachtig mooi" - NRC
★★★★★ "Verbluffend"- Trouw
★★★★★ "Meesterlijke film"- AD
★★★★★ "Onvergetelijk"- Parool
★★★★★ "Overdonderend…
een instant klassieker" - Nu.nl
★★★★★ "Onbetwist een van de beste films van het jaar"- Metro
★★★★★ "Een intiem en uniek epos. Weergaloos" - De Filmkrant