Welkom op de website van Lumière Cinema Maastricht

 • The Farewell Party

  Een komedie over sterven. Klinkt paradoxaal, maar toch wordt er flink wat afgelachen in THE FAREWELL PARTY. Won negen Israeli Film Academy Awards, de publieksprijs op het Filmfestival van Venetië.

  Meer informatie

 • Rio I Love You

  Na Parijs (PARIS JE T'AIME) en New York (NEW YORK, I LOVE YOU) is Rio de Janeiro het decor van een nieuw deel in de CITIES OF LOVE-filmreeks.

  Meer informatie

 • Valley Of Love

  Een mystieke roadmovie over de dood, verdriet en berouw. Met twee iconen van de Franse cinema: Gérard Depardieu en Isabelle Huppert.

  Meer informatie

 • Gueros

  Speelse en charmante hommage aan de nouvelle vague, over een groepje lapzwanzerige studenten in Mexico-Stad. Vol semi-geïmproviseerde scènes, humor en onverwachte wendingen. Previously Unreleased (Eye)

  Meer informatie

 • Mr. Holmes

  Sussex, 1947. Sherlock Holmes is hoogbejaard en heeft zich teruggetrokken op het Britse platteland. Hij kijkt terug op zijn carrière en probeert zijn laatste, mislukte, zaak, alsnog op te lossen.

  Meer informatie

 • La Isla Minima

  Sfeervolle, intelligente Spaanse thriller, die maar liefst tien Goya's (de Spaanse Oscars) in de wacht sleepte, waaronder die voor beste film.

  Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte
Ik ontvang graag per e-mail
 

Zomerreprises deze week

De beste films van het voorbij seizoen op herhaling. Deze week:

1. . THE SALT OF THE EARTH
★★★★ "Een bijzonder aangrijpende documentaire" (HET PAROOL)
2. De pijnlijk treffende satire TURIST
★★★★ "droogkomisch en venijnig relatiedrama" (DE VOLKSKRANT)

lees meer...