• Fragment uitHampstead
  • Fragment uitHampstead
  • Fragment uitHampstead
  • Fragment uitHampstead
  • Fragment uitHampstead
Alle leeftijden Grof taalgebruik
Joel Hopkins, 2017 103 minuten Diane Keaton, Brendan Gleeson, Lesley Manville, Jason Watkins, Simon Callow Verenigd Koninkrijk Engels 17 augustus 2017 Nederlands

Charmante romantische komedie over een Amerikaanse weduwe die onverwacht liefde vindt bij een knorrige Ierse kluizenaar die in een zelfgebouwd hutje in Hampstead Heath park woont. Met Diane Keaton en Brendon Gleeson in de hoofdrollen.

Na de dood van haar echtgenoot lukt het Emily maar niet om haar leven op de rit te krijgen. Totdat ze op een dag ziet hoe de dakloze Donald, die illegaal in Hampstead Heath park woont, wordt aangevallen. Uit compassie en nieuwsgierigheid zoekt ze hem op. Hij blijkt verwikkeld in een strijd met projectontwikkelaars die hem uit het park willen verjagen zodat ze er een luxe appartementencomplex kunnen bouwen. Terwijl ze Donald helpt bij zijn strijd, maakt haar verdriet langzaam plaats voor liefde.

In HAMPSTEAD, dat losjes is gebaseerd op ware gebeurtenissen, laat Joel Hopkins (LAST CHANCE HARVEY) op charmante wijze zien dat liefde op de meest onverwachte plekken kan opbloeien en op elke leeftijd. (ek)