• Fragment uitPerfetti Sconosciuti
  • Fragment uitPerfetti Sconosciuti
  • Fragment uitPerfetti Sconosciuti
  • Fragment uitPerfetti Sconosciuti
  • Fragment uitPerfetti Sconosciuti
Alle leeftijden Grof taalgebruik
Paolo Genovese, 2016 97 minuten Kasia Smutniak, Marco Giallini, Giuseppe Battiston, Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher Italië Italiaans 4 augustus 2017 Nederlands

Italiaanse bioscoophit over vier bevriende stelletjes die besluiten om tijdens een etentje alle telefoontjes en berichten die ze binnenkrijgen met elkaar te delen. Dat heeft onverwachte consequenties.

Eva en Rocco hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd. Vol spanning wordt uitgekeken naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte door berichten op zijn smartphone te lezen. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Wat bij de pasta nog een amusant spelletje lijkt, neemt gaandeweg de maaltijd een steeds pijnlijkere wending.

Nu 2 filmtickets voor de prijs van 1!* Geldig op alle zomerreprise voorstellingen.
*2-voor-1 tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa
*niet geldig in combinatie met andere kortingen