• Fragment uitSong To Song
  • Fragment uitSong To Song
  • Fragment uitSong To Song
  • Fragment uitSong To Song
  • Fragment uitSong To Song
Let op met kinderen tot 12 jaar Angst Grof taalgebruik Seks
Terrence Malick, 2017 129 minuten Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett, Holly Hunter VS Engels 4 mei 2017 Nederlands

Impressionistisch relatiedrama van Terrence Malick (THE TREE OF LIFE, BADLANDS) gesitueerd tegen de achtergrond van de muziekscene van Austin, met een klinkende sterrencast en cameo's van diverse popmuzikanten, waaronder Patti Smith, Iggy Pop, Flea, John Lydon en Lykke Li.

Verliefdheid, passie, verleiding en ontrouw zijn de sleutelwoorden in het stijlvolle SONG TO SONG. De jonge, ambitieuze en onzekere Faye begint een relatie met muziekproducent Cook, in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Maar eigenlijk is ze verliefd op BV, een jonge singer-songwriter die eveneens droomt van een carrière in de muziekwereld. Ondertussen gaat Cook vreemd met een serveerster die ook hoopt toegang te krijgen tot de losgeslagen rock-'n-roll-wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden toch vooral met hun eigen existentiële twijfels geconfronteerd. (mv)

★★★★ Het Parool - "SONG TO SONG is een schitterend gefotografeerde ménage à trois."
★★★ Trouw - "SONG TO SONG is Malick's beste film sinds THE TREE OF LIFE uit 2011."
★★★ De Volkskrant - "Een bijzondere, meeslepende maalstroom."