Programma & Tickets

wo 22 nov Voorstelling: Le Fidele
do 23 nov Voorstelling: Le Fidele
zo 26 nov Voorstelling: Le Fidele
ma 27 nov Voorstelling: Le Fidele
  • Fragment uitLe Fidele
  • Fragment uitLe Fidele
  • Fragment uitLe Fidele
  • Fragment uitLe Fidele
  • Fragment uitLe Fidele
Ticket
Michaël R. Roskam, 2017 130 minuten Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Kerem Can, Sam Louwyck, Jean-Benoît Ugeux België, Nederland, Frankrijk Frans 2 november 2017 Nederlands Nederlandse première

Donkere liefdestragedie van Michaël R. Roskam (RUNDSKOP) tegen de achtergrond van het Brusselse misdaadmilieu, met Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos als gedoemd liefdeskoppel.

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek en de veelbelovende autocoureur Bénédicte 'Bibi' Delhany. Passionele, onvoorwaardelijke liefde. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Het soort geheim dat levensbedreigend kan zijn, niet alleen voor hemzelf, maar voor iedereen in zijn omgeving. Om hun relatie te redden, zullen Gigi en Bibi hun eigen zwaktes moeten overwinnen. Maar hoe lang kun je vechten voor iets dat misschien al verloren is?

LE FIDÈLE ging in wereldpremière tijdens het filmfestival in Venetië en is de Belgische inzending voor de Oscarcategorie beste niet-Engelstalige film. Roskams debuutfilm RUNDSKOP haalde in 2012 de Oscar shortlist in dezelfde categorie, maar werd destijds geklopt door het Iraanse A SEPARATION.


Tags:  Laatste voorstellingen

Reacties op deze film