• Fragment uitManchester By The Sea
  • Fragment uitManchester By The Sea
  • Fragment uitManchester By The Sea
  • Fragment uitManchester By The Sea
  • Fragment uitManchester By The Sea
Let op met kinderen tot 12 jaar Grof taalgebruik Geweld
Kenneth Lonergan, 2016 137 minuten Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Ben O’Brien, Lucas Hedges VS Engels 21 augustus 2017 Nederlands

Winterse familietragedie over een man die na de dood van zijn broer onverwacht de voogdij over diens vroegrijpe tienerzoon krijgt toegewezen. Met een intense hoofdrol van Casey Affleck, die hiervoor onlangs bekroond werd met de Golden Globe én de Oscar voor beste acteur.

Lee is klusjesman in Boston. Zijn verleden in Manchester by the Sea, waar zijn broer als visser werkte, heeft hij achter zich gelaten. Hij leeft teruggetrokken in zijn eigen wereld van kapotte gootstenen, verstopte toiletten en af en toe een vechtpartij in de kroeg. Door de dood van zijn broer wordt hij gedwongen de rol van opvoeder op zich te nemen. Dat gaat hem niet goed af, ook omdat hij opnieuw geconfronteerd wordt met een tragedie uit zijn verleden. Langzaam wordt duidelijk wat er is gebeurd, en waar Lee's enorme schuldgevoel vandaan komt.

MANCHESTER BY THE SEA is de veelgelauwerde derde film van de Amerikaanse scenarioschrijver en filmmaker Kenneth Lonergan (YOU CAN COUNT ON ME, MARGARET). Net als in zijn eerdere werk laat Lonergan zien dat zwaarmoedigheid en humor best met elkaar te combineren zijn. (gz)

Nu 2 filmtickets voor de prijs van 1!* Geldig op alle zomerreprise voorstellingen.
*2-voor-1 tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa
*niet geldig in combinatie met andere kortingen

Meer informatie over deze film is te vinden op deze website