Programma & Tickets

Verwacht
do22jun
  • Fragment uitMy Cousin Rachel
  • Fragment uitMy Cousin Rachel
  • Fragment uitMy Cousin Rachel
  • Fragment uitMy Cousin Rachel
  • Fragment uitMy Cousin Rachel
Ticket
Roger Michell, 2017 106 minuten Rachel Weisz, Sam Claflin, Holliday Grainger, Iain Glen, Andrew Knott Verenigd Koninkrijk, VS Engels 22 juni 2017 Nederlands

Beklemmend en romantisch kostuumdrama over een jonge Engelsman die wraak wil nemen op zijn mysterieuze en beeldschone nicht omdat hij haar verdenkt van moord, maar desondanks valt voor haar charmes.

Als zijn voogd vanuit Florence schrijft dat hij wordt vergiftigd, reist Philip meteen naar Italië. Daar krijgt hij te horen dat zijn voogd is overleden aan een hersentumor, tot het laatst liefdevol verzorgd door zijn nieuwe, jonge bruid Rachel. Philip vertrouwt de zaak niet en vermoedt dat Rachel zijn voogd heeft vermoord. Als de jonge weduwe naar Engeland komt om kennis te maken met de familie van haar overleden man, zint hij dan ook op wraak. Maar als hij de mooie Rachel eenmaal ontmoet, raakt hij totaal van haar in de ban. Mogelijk met gevaar voor eigen leven.

De Zuid-Afrikaanse regisseur Roger Michell (NOTTING HILL, HYDE PARK ON HUDSON) bewerkte de gelijknamige klassieker van Daphne du Maurier tot een sfeervol kostuumdrama over verleiding en wantrouwen. (ek)

Reacties op deze film