Programma & Tickets

Verwacht
ma15jan
ma 15 jan Voorstelling: Tamara
  • Fragment uitTamara
  • Fragment uitTamara
  • Fragment uitTamara
Ticket
110 minuten Luis Fernandez, Prakriti Maduro, Mimi Lazo, Karina Velasquez, Carlota Sosa Venezuela, Uruguay, Peru Spaans 15 januari 2018 Engels
Movies That Matter On Tour

Film gebaseerd op het leven van Tamara Adrian, de eerste transgender politica van Venezuela.

Na een rechtenstudie in Parijs bezoekt Teo zijn ouders in Venezuela. Hij is van plan snel terug te keren naar Frankrijk, waar hij zich meer thuis voelt dan in zijn conservatieve geboorteplaats. Maar wanneer zijn moeder ernstig ziek blijkt, besluit hij bij haar te blijven en voor haar te zorgen.

Op hoge hakken en met lang haar vindt hij niet zo snel een baan. Dus hangt hij zijn dameskleding aan de wilgen en gaat voortaan door het leven in een zakelijk pak. Al snel krijgt hij een goede baan als advocaat en hoogleraar, trouwt een mooie vrouw en krijgt drie kinderen. Aan de buitenkant vormt hij met zijn succesvolle carrière en keurige gezin het perfecte plaatje. Maar vanbinnen knaagt er iets. Teo besluit alles op het spel te zetten om zijn hart te volgen. Gedreven door een diep verlangen begint hij de lange, moeizame reis naar een nieuw leven als volwaardige vrouw.

N.B: Deze film is Spaans gesproken en Engels ondertiteld.


Tags:  Engels, Eenmalige voorstelling

Reacties op deze film