Programma & Tickets

Verwacht
do21dec
  • Fragment uitWonder Wheel
  • Fragment uitWonder Wheel
  • Fragment uitWonder Wheel
  • Fragment uitWonder Wheel
  • Fragment uitWonder Wheel
Ticket
Let op met kinderen tot 6 jaar Angst Grof taalgebruik
Woody Allen, 2017 101 minuten Jim Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake, Kate Winslet, Max Casella VS Engels 21 december 2017 Nederlands Nederlandse première

Tragikomedie van Woody Allen over vier met elkaar verstrengelde levens te midden van een druk pretpark op Coney Island, New York in de jaren vijftig.

Hier woont Ginny - een voormalig actrice - met haar echtgenoot Humpty. Een affaire met de jonge knappe badmeester en aanstormend dichter Mickey maakt het mogelijk om te ontsnappen aan haar liefdeloze huwelijk, en de sores rond haar pyromane zoon Jake. Alsof dat nog niet genoeg is, zoekt Humpty's dochter Carolina bij hen een schuilplaats om uit handen van de maffia te blijven.

De klassieke ingrediënten van een Woody Allen film zijn allemaal aanwezig. Liefde en bedrog vervat in een liefdesdriehoek vol passie (MANHATTAN), geweld en verraad (BULLETS OVER BROADWAY) en het spelen voor God (CRIMES AND MISDEMEANORS). Dit alles gedragen door sterke vrouwenrollen. Net als in ANNIE HALL en RADIO DAYS is Coney Island het decor. Een kermis, maar dan wel poëtisch in beeld gebracht met het reuzenrad als symbool voor het menselijk lot. (ej)


Tags:  Engels

Reacties op deze film