Zaalhuur

Lumière beschikt over zes goed geoutilleerde filmzalen, die geschikt zijn voor tal van activiteiten, zowel zakelijk als particulier.

Alle zalen zijn uitgerust met de meest moderne digitale projectieapparatuur en digital dolby surround geluid. Buiten de reguliere openingstijden kan optimaal gebruik worden gemaakt van het restaurant café met een informele en warme sfeer. Een hapje, een drankje en eventueel een lunch behoren tot de mogelijkheden.

Zakelijk

Onze premièrezaal (160 stoelen) is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten waar persoonlijk en informeel contact primeert: presentaties, symposia, personeelsbijeenkomsten, benefietactiviteiten, …

Projecten

Onze films brengen mensen bij elkaar en zetten aan tot gesprek. Heeft uw bedrijf of organisatie behoefte aan een verdiepende activiteit, met film als inspiratiebron? Wij hebben veel ervaring in het samenstellen van filmprogramma's op maat.

Particulier

Familiefeest, verjaardag voor uw jongste spruit, personeelsuitje? Rent a Cinema biedt voor elke gelegenheid een betaalbare filmvoorstelling naar keuze, ook in de avonduren. Wij adviseren u graag op een persoonlijke manier over de filmselectie.


Interesse in een van de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met events@lumiere.nl