FILM + VERHAALCONCERT: EEN WREDE ROMANCE

FILM & VERHAALCONCERT uitgevoerd door drie Russinnen: Sandra Geller, presentatie, Olga van der Pennen, pianiste, componiste en zangeres en Olena Lavrenko, violiste.

Zondag 12 maart, 13.30u

Speciale voorstelling van de zelden vertoonde Russische film ZHESTOKIY ROMANS (EEN WREDE ROMANCE), gebaseerd op het toneelstuk MEISJE ZONDER BRUIDSSCHAT van Aleksandr Ostrovski. De voorstelling start met een verhaalconcert van Sandra Geller.

Verhaalconcert 

De van oorsprong Russische docente en schrijfster Sandra Geller zal vertellen over de mysterieuze Russische ziel met voorbeelden uit de Russische poëzie, beeldende kunst en muziek uitgevoerd door pianiste, componiste en zangeres Olga van der Pennen en de Russische violiste Olena Lavrenko.

Film EEN WREDE ROMANCE

EEN WREDE ROMANCE is gebaseerd op het toneelstuk MEISJE ZONDER BRUIDSSCHAT van Aleksandr OstrovskiEEN WREDE ROMANCE volgt de liefdesperikelen van de beeldschone Larissa, de jongste dochter van de Ogoedalova's, een verarmde adellijke familie. Larissa is tot over haar oren verliefd op Sergei Paratov, een rijke landheer. Hij beantwoordt haar gevoelens zolang het hem goed uitkomt, maar houdt een verloving met een andere vrouw geheim. 

  • russische literatuurverfilming - een wrede romance

  • zo 12 mrt 13:30

    Een Wrede Romance

    Speciale voorstelling van de zelden vertoonde Russische film ZHESTOKIY ROMANS (EEN WREDE ROMANCE), gebaseerd op het toneelstuk MEISJE ZONDER BRUIDSSCHAT van Aleksandr Ostrovski. De filmvoorstelling wordt voorafgegaan worden door een verhaalconcert van de van oorsprong Russische docente en schrijfster Sandra Geller. Meer informatie