Programma Deze week

Programma Vandaag 21 februari

 • 18:20 ticket
  Personal Shopper

  Onconventionele spookthriller van Olivier Assayas (CLOUDS OF SILS MARIA) over een jonge Amerikaanse die als personal shopper voor een veeleisende superster werkt.

  ticket

  Olivier Assayas, 2016
  Frankrijk, Duitsland
  105 minuten
  Engels, Frans, Zweeds
  Nederlandse première
 • 18:30 ticket
  Demain Tout Commence

  Feelgoodfilm met publiekslieveling Omar Sy (INTOUCHABLES). Flierefluiter Samuel krijgt op een ochtend van een vrouw baby Gloria in zijn handen gedrukt. Zij zegt dat Gloria van hem is en gaat ervandoor.

  ticket

  Hugo Gélin, 2016
  Frankrijk, Verenigd Koninkrijk
  118 minuten
  Frans, Engels
  Nederlandse première
 • 18:45 ticket
  La La Land

  Hedendaagse variant op de klassieke Hollywood-musical van regisseur Damien Chazelle (WHIPLASH). Twee matig succesvolle artiesten vallen na enige strubbelingen voor elkaar, maar hun succes dreigt hen weer uit elkaar te drijven. Genomineerd voor maar liefst veertien Oscars.

  ticket

  Damien Chazelle, 2016
  VS
  128 minuten
  Engels
  Nederlandse première
 • 18:50 ticket
  Réparer Les Vivants

  Een harttransplantatie verbindt het leven van Claire, een vrouw van middelbare leeftijd, met dat van de tiener Simon. Ingetogen drama gebaseerd op de gelijknamige roman van Maylis De Kerangal.

  ticket

  Katell Quillévéré, 2016
  Frankrijk, België
  103 minuten
  Frans
  Nederlandse première
 • 18:55 ticket
  Lion

  Waargebeurd sprookje over Saroo, een vijfjarige Indiase jongen die van zijn familie gescheiden raakt en verdwijnt. Als hij hen 25 jaar later weer terugvindt, wordt hij voor een lastige keuze gesteld.

  ticket

  Garth Davis, 2016
  Australië
  118 minuten
  Engels, Bengaals, Hindi
  Nederlandse première
 • 19:15 ticket
  Moonlight

  Drama dat drie fases belicht uit het leven van de Afro-Amerikaan Chiron. Hij leeft in een ruige buurt van Miami en worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid en seksuele geaardheid. Won de Golden Globe voor beste film (drama) en is genomineerd voor maar liefst acht Oscars.

  ticket

  Barry Jenkins, 2016
  VS
  110 minuten
  Engels
  Nederlandse première
 • 20:30 ticket
  The Handmaiden English subtitled

  In deze erotische thriller huurt een rijke Japanse dame een dienstmeisje in, maar achter haar lieve gezichtje gaat een duister geheim schuil. Gebaseerd op Sarah Waters' bestseller VINGERVLUG.

  ticket

  Park Chan-wook, 2017
  Zuid-Korea
  145 minuten
  Koreaans, Japans
 • 20:50 ticket
  Jackie

  JACKIE vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de daaropvolgende vier dagen van nationale rouw, gezien door de ogen van de charismatische First Lady. Met een alom geprezen, intense en intieme titelrol van Natalie Portman.

  ticket

  Pablo Larraín, 2016
  Chili, Frankrijk, VS
  100 minuten
  Engels
 • 21:00 ticket
  Silence

  Historisch drama over twee jonge priesters die in het 17e-eeuwse Japan op zoek gaan naar hun mentor en leraar. Het wordt een moedige tocht van de twee Jezuïeten in een land waar ze niet echt met open armen worden ontvangen. Hun geloof en uithoudingsvermogen wordt danig op de proef gesteld in deze parabel over kolonialisme, cultuur en geloof.

  ticket

  Martin Scorsese, 2016
  Mexico, Taiwan, VS
  161 minuten
  Engels, Japans
  Nederlandse première
 • 21:15 ticket
  To Stay Alive A Method

  'A FEELGOOD MOVIE ABOUT SUFFERING' is de ondertitel van deze opmerkelijke documentaire waarin Erik Lieshout twee mannen bij elkaar brengt die elkaar niet alleen enorm bewonderen, maar ook alles weten van de schoonheid van waanzin en lijden: de Franse schrijver Michel Houellebecq en de Amerikaanse (punk)rocklegende Iggy Pop.

  ticket

  Zaal5
  Erik Lieshout, Arno Hagers & Reinier van Brummelen, 2016
  Nederland
  71 minuten
  Engels, Frans
 • 21:15 ticket
  Paterson

  Jim Jarmusch toont zich opnieuw de meester van de onthaasting in dit liefdevolle portret van buschauffeur Paterson, die in het gelijknamige stadje Paterson een rustig en goed leven leidt.

  ticket

  The Way of Jim Jarmusch
  Jim Jarmusch, 2016
  VS, Duitsland, Frankrijk
  118 minuten
  Engels
  Nederlandse première
 • 21:30 ticket
  T2 Trainspotting

  Na een afwezigheid van twintig jaar keert Renton terug naar de enige plek die hij thuis kan noemen – Edinburgh – en waar Spud, Sick Boy en Begbie op hem wachten.

  ticket

  Danny Boyle, 2017
  Verenigd Koninkrijk
  117 minuten
  Engels
  Nederlandse première