Restaurant

 

Lumière Restaurant Café is elke dag geopend vanaf 11:00 uur.

Op maandag 21 augustus zijn wij gesloten.


Lumière's groots opgezette Restaurant Café in de oude energiecentrale van de Sphinxfabrieken is open. Aan 't Bassin, met schitterend uitzicht op het water, geniet je elke dag vanaf 11.00 uur van de meest heerlijke gerechten en drankjes. Borrelen direct na het werk en/of later aanschuiven voor een uitgebreid 3-gangendiner. Evengoed kun je volstaan met een lekkere, snelle hap voordat je naar de film gaat. Van een gezonde speltpasta tot tasty streetfood; er is voor ieder wat wils. 

Voor diner is reserveren aanbevolen (uitsluitend telefonisch +31 (0)43 321 40 80).


Bekijk onze menukaart

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Filmontbijt

Zondag's filmontbijt €19,- *

Elke zondagochtend lekker ontbijten bij Lumière voorafgaand aan de film, beter kan de dag niet beginnen!

We serveren o.a. broodjes, zoet en hartig beleg, een gekookt eitje, vers fruit en Griekse yoghurt met honing. Een filmontbijt kost € 19,- (inclusief een filmticket, ontbijt, een glaasje versgeperste jus d'orange en een kop koffie of thee).

*gelieve vooraf te reserveren via +31 (0)43 321 40 80 of aan de kassa. Verkrijgbaar op zondag voorafgaand aan films die starten rond 12.00 uur. Reserveren kan tot zaterdag 22.00 uur. Kom een klein uurtje van te voren.